A Bodorka Nyaraló Békésszentandráson található 12-14 fő befogadására alkalmas, közvetlen vízparti környezettel.
2020-ban került tulajdonunkba a nyaraló, amely a Kákafoki holtágnál már közel 25 éve várta, hogy végre örömet,felhőtlen kikapcsolódást és boldog napokat okozzon az ott nyaralóknak. Ezt biztosan tudom, mert amikor elkezdtünk a területen nyaralót keresni, eszünkbe jutott a szüleim szomszédja, akinek már több évtizede volt a tulajdonában ez a nyaraló. Tettünk a Párommal egy félénk kijelentést és megkérdeztük tőle: Eladó-e? Igen, csináljátok!-jött nagyon gyorsan a válasz…hát innen indultunk, és egy év múlva itt tartunk, amit most láttok. Családokkal, barátokkal hosszasan tesztelve, hogy a magunkhoz telhető legjobbat nyújtsuk a leendő Vendégeinknek!
Amit tudunk, hogy a szívünk-lelkünk benne, olyan helyet igyekeztünk teremteni, ahol az ember jól érzi magát, akár nyár, akár tél van, akár fiatal társaság érkezik, akár idősebb. Állatbarát, de azért a horgászokat is szívesen látjuk! 😃
Jakuzzi, szauna a benti időtöltésre, játszótér, sütögetési lehetőség, vízibicikli és medence a kinti környezet szerelmeseinek. Minden adott egy szuper társasággal az időtöltésre.
Alig várjuk, hogy gyertek és élvezzétek a Körösnek ezt a kimondhatatlan és megfoghatatlan életérzését!
Nekünk mindig egy szabadságérzetet okoz a hely, még akkor is így volt, amikor a 2 gyermekünkkel, a már azóta 40 nm-es teraszon még csak májkrémes kenyeret majszoltunk a fűrészporban. 🙂
Várunk Benneteket a legnagyobb szeretettel, Vali és Attila

A nyaraló

A házban, a földszinten található egy 2 személyes szoba, egy amerikai konyhás nappali, itt szintén ketten tudnak aludni.

Ehhez a szinthez tartozik az egyik fürdőszoba. Az első szinten két darab, 3 férőhelyes szoba van, egy-egy franciaággyal és egy-egy egy férőhelyes ággyal. Ezen a szinten szinten található a másik fürdőszoba.

A második szint, a beépített tetőtér, amely 4 fő elszállására alkalmas. Minden szobából a Körösre nyílik a panoráma.

A ház teljesen felszerelt, mosógép, mosogatógép és indukciós főzőlap található a konyhában. Vízforraló, kávéfőző, mikrohullámú sütő is biztosított. 2 szinten, nagy teljesítményű fűtő-hűtő klíma van felszerelve így télen és nyáron is alkalmas vendégek fogadására a hely. Minden szobában van külön szabályozható hőbefúvó is.

A nyaraló központi, közösségi élettere a 40 nm-es beépített terasz, amelyben található egy nagy asztal székekkel, a jakuzzi, az infra szauna, színterápiával és ózonfertőtlenítővel. A jakuzzi előtt egy társalgó tér van. A jakuzzi másik oldalán játszószőnyegen tudnak a gyermekek játszani.

A kinti teret, hidegebb idő esetén 2 finn fűtőpanel biztosítja, amely teljes mértékben felmelegíti a közösségi teret.

Az amerikai konyhás nappaliban és a teraszon televízió van, több, mint 200 csatornával és a wifi is biztosított.

A kinti területen található egy fedett filagória, sütögető hely, bográcsozási lehetőség, szalonnasütőhely és 2 nagy méretű stég, amely kiváló a horgászoknak és a napozni kívánóknak is.

Minden nap azon vagyunk, hogy minél szerethetőbb helyet biztosítsunk vendégeinknek és köszönjük a visszajelzéseket is.